Mænd er fra Mars, kvinder er fra Venus

Mænd er fra Mars, kvinder er fra Venus

By John Gray

  • Release Date : 2017-04-17
  • Genre : Health & Fitness
  • FIle Size : 0.36 MB
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Mænd er fra Mars, kvinder er fra Venus Mænd og kvinder kommer fra hver sin planet - det er det billede, psykologen John Gray bruger som udgangspunkt for at fortælle om de væsentligste forskelle mellem de to køn, bl.a:

Mænd kommer med løsninger og underkender følelser, når kvinder har brug for forståelse. Kvinder kommer uopfordret med gode råd, når mænd vil klare ærterne selv.

Mænd trækker sig ind i sig selv, når de har problemer, hvorimod kvinder har behov for at snakke om dem.

Mænd og kvinder misforstår nemt hinanden, fordi de taler vidt forskellige sprog.

Mænd vil gerne føle, der er brug for dem. Kvinder vil føle sig elsket.

Mænd og kvinder giver den slags kærlighed, som de selv har brug for.

Forfatteren fortæller, hvad man kan gøre for at modvirke forskellene i de to køns måder at kommunikere på, og hvordan man tackler forskelle i følelsesmæssige behov. Han forklarer også, hvorfor vi kan skændes, så det brager, netop når vi er mest forelskede.

John Gray er amerikansk psykolog og ægteskabsrådgiver., mænd er fra mars kvinder er fra venus pdf, mænd er fra mars kvinder er fra venus, mænd er fra mars kvinder er fra venus bog, mænd er fra mars kvinder er fra venus lydbog, mænd er fra mars kvinder er fra venus online, mænd er fra mars kvinder er fra venus download, mænd er fra mars kvinder er fra venus køb, mænd er fra mars kvinder er fra venus ebog, mænd er fra mars kvinder er fra venus film, mænd er fra mars kvinder er fra venus pricerunner

keyboard_arrow_up