Ta' mig

Ta' mig

By Joan Ørting

  • Release Date : 2009-05-14
  • Genre : Health, Mind & Body
  • FIle Size : 24.22 MB
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Ta' mig Hvorfor tænder mænd og kvinder ofte på noget forskelligt? Hvad gør man, når sex-lysten er ebbet ud, men man stadig elsker hinanden? Og hvordan får man et rigere sexliv - som single eller sammen?

TA´ MIG handler om at fastholde lidenskaben og forstå de store og små forskelle på kønnene, som gør, at vi går skævt af hinanden både i og uden for sengen. Joan Ørting har samlet sine mange års erfaringer som sexolog og terapeut i en erotikkens ABC, der henvender sig både til singler og folk i forhold. Det er en guide i forførelsens kunst, der kan forvandle irritationens gnister til glød i parforholdet. Bogen rummer konkrete øvelser til, hvordan man genfinder lidenskaben efter mange års samliv. Men der er også inspiration at hente til dem, der gerne vil udforske nye områder af deres seksualitet.

Joan Ørting er uddannet sexolog og kognitiv terapeut og driver sin egen sexologuddannelse. Hun er brevkasseredaktør på Ekstra Bladet og ytrer sig jævnligt i medierne om sex- og samliv - senest som vært for tv-programmet Sexskolen. Joan Ørting holder desuden kurser, foredrag og workshops i hele landet., ta mig tillbaka lyrics english, ta mig tillbaka, ta mig till havet, ta mig tillbaka lyrics, ta mig tillbaka chords, ta mig till havet text, ta mig till havet lyrics, ta mig med til joanna, ta mig till havet chords, ta mig

keyboard_arrow_up