Bøj fisken mens den er frisk

Bøj fisken mens den er frisk

By Torben Wiese

  • Release Date : 2009-10-01
  • Genre : Psychology
  • FIle Size : 3.07 MB
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Bøj fisken mens den er frisk Forklaring: Bøj fisken mens den er frisk er et afrikansk ordsprog. For fiskerne er det praktisk, fordi de kan hænge de bøjede fisk på en pind og nemt transportere dem hjem. Venter de med at bøje fisken, tørrer den ud og knækker midt over. Og hvem kan ikke trænge til at bøje et par fisk en gang i mellem?

Bøj fisken handler om at være tilstede i nuet, tage ansvar for sit eget liv og bruge tiden værdifuldt. Forordet er skrevet af den succesrige håndboldtræner Ulrik Wilbek, der om nogen kender til motivation og ledelse.

Det er en bog til travle karriere- og familiemennesker, der gerne vil have livets ender til at mødes (med eller uden børn). Den beskriver, hvordan vi får tid til det hele, hvis vi bare prioriterer lidt anderledes og i stedet fokusere på det, der er vigtigst for os.

Torben Wieses foredragsvirksomhed dækker hele landet og mange målgrupper, fra Teknologisk Institut til Femina-messe, og fra folkeskolelærer til sekretærer., bøj fisken mens den er frisk, bøj fisken mens den er frisk anmeldelse, torben wiese bøj fisken mens den er frisk

keyboard_arrow_up