Viljen til sejr

Viljen til sejr

By Arne Nielsson

  • Release Date : 2003-05-21
  • Genre : Self-Improvement
  • FIle Size : 0.92 MB
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Viljen til sejr Den tidligere topatlet og verdensmester i toerkano, Arne Nielsson, ved hvad personlig træning kan gøre for én. Som eliteidrætsudøver må man arbejde målrettet med sig selv. Men det samme bør man gøre som erhvervsmand m/k, partner og forælder. Hvis man vil opnå harmoni i tilværelsen. Kodeordene er begejstring, mental træning og coaching. 

Arne Nielsson trækker på egne erfaringer og går i denne ærlige og direkte bog imod dansk hængemulekultur, jantelovsmentalitet og notorisk berøringsangst over for problemer og forandringer. I stedet taler han indtrængende om værdien af troen på egne evner og modet til at sætte overliggeren højt. Om at anvende drømmen som kickstarter og optimismen som motor i den personlige udvikling. 

Viljen til sejr henvender sig til alle, der ønsker at blive bedre til det, der er vigtigt i deres tilværelse. Hvad enten det er jobbet, karrieren, parforholdet eller familien – eller det hele på én gang – giver den teknikker og gode råd, der er let anvendelige i den personlige træning. På mange forskellige niveauer, for lægfolk og professionelle. Principperne er de samme., viljen til sejr, viljen til sejr film, viljen til sejr 2, viljen til sejr arne nielsson, viljen til sejr tv2, viljen til sejr imdb, viljen til sejr musik, viljen til sejr sorte hest, viljen til sejr lydbog, viljen til sejr arena

keyboard_arrow_up