Positiv psykologi på arbejde

Positiv psykologi på arbejde

By Stine Reintoft

  • Release Date : 2010-11-02
  • Genre : Management & Leadership
  • FIle Size : 1.70 MB
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Positiv psykologi på arbejde Denne bog er blevet til ud fra ønsket om at bringe idéer og tanker fra positiv psykologi frem i lyset og ud til de mennesker, som i en organisatorisk kontekst kan omsætte dem og gøre en forskel for de mange. Her tænkes på ledere og andre, der hver dag beskæftiger sig med at skabe udvikling og vækst i danske virksomheder og organisationer, offentlige såvel som private.

Forfatterne gør opmærksom på noget af den viden og nogle af de indsigter og metoder, som kommer fra positiv psykologi som ny retning. Bogen handler med andre ord om at få positiv psykologi til at arbejde på danske arbejdspladser, bringe idéerne i spil og omsætte dem til konkrete handlinger og tiltag i dagligdagen. Tiltag, der kan medvirke til at få organisationer bevæget i en ønsket retning på en positiv, konstruktiv og resultatskabende måde.

Læseren bliver desuden præsenteret for konkrete bud på, hvordan andre har arbejdet med at omsætte teorier, forskningsresultater og metoder til praksis på deres eget felt., positiv psykologi på arbejde, positiv psykologi på arbejdspladsen, positiv psykologi på jobbet, positiv psykologi arbejde

keyboard_arrow_up