Ikk' for sjov

Ikk' for sjov

By Geo

  • Release Date : 2013-04-18
  • Genre : Health & Fitness
  • FIle Size : 18.75 MB
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Ikk' for sjov Komikeren Geo fik forrige efterår konstateret testikelkræft. Han blev opereret, erklæret rask, og optrådte samme jul som vært på Kræftens Bekæmpelses store indsamlingsshow Comedy Aid. 

Til Geos halvårlige rutinekontrol fandt lægerne imidlertid en spredning til lungerne. Det resulterede i endnu en operation fulgt op af ni uger med en af landets hårdeste kemobehandlinger. Det blev ni uger med smerte, mistet hår, tunge tanker og grin. For ja, humoren blev Geos våben i kampen mod kræften. 

"Ikk' for sjov" er en bog, som med humor og uden selvhøjtidelighed fortæller om det at være kræftpatient, og om samtidig at holde fast i sig selv som far, mand og komiker. Om at få en benhård behandling og om at tro på, man kommer godt ud på den anden side. 

Geos vedkommende, varme og underholdende historier bliver suppleret med indspark fra hans kone, radiovært og blogger Christiane Vejlø. Christiane fortæller om at servere piller døgnet rundt til en mand, der bare vil sove, om at snakke om kræft med en fireårig, om at dele en sygdom, om ensomheden som pårørende og om den kærlighed, som skinner igennem, uanset hvad., ikk for sjov, ikk for sjov geo, ikk for sjov zulu, ikk for sjov anmeldelse, ikk for sjov bog, ikk for sjov lydbog, ikk for sjov foredrag, geo ikk for sjov bog, geo ikke for sjov foredrag, geo ikk for sjov anmeldelse

keyboard_arrow_up