Nærmere noget

Nærmere noget

By Simon Krohn

  • Release Date : 2013-04-25
  • Genre : Health & Fitness
  • FIle Size : 8.21 MB
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Nærmere noget Yoga bliver ofte forbundet med smidighed, sundhed og stresshåndtering, men de fleste har alligevel en fornemmelse af, at yoga er langt mere og dybere end det. Men hvad er dette dybere lag? Og hvordan kan yogastillinger og meditationsøvelser have eksistentiel betydning? 

"Nærmere noget" er en introduktion til de filosofiske tanker, der ligger til grund for yogatraditionen. Filosofien tager udgangspunkt i menneskets evige uro og viser dig en vej til indsigt og fred. Vejen fører dybt ind i dig selv. Det handler bestemt ikke kun om velvære, og du må regne med at få rokket din selvopfattelse godt og grundigt. 

Du behøver hverken dyrke yoga eller tro på reinkarnation for at kunne genkende dig selv i tankerne. Den indiske visdom foldes ud på en måde, som kan kobles direkte til vores moderne vestlige liv og samtidig er tro mod den oprindelige filosofi., nærmere noget, nærmere noget simon krohn, nærmere noget anmeldelse, nærmere noget filosofien bag yoga, nærmere noget lydbog, nærmere noget politiken, nærmere noget pris, bog nærmere noget

keyboard_arrow_up