Christianes beautybog

Christianes beautybog

By Christiane Schaumburg-Müller

  • Release Date : 2013-10-04
  • Genre : Health & Fitness
  • FIle Size : 32.46 MB
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Christianes beautybog Christiane Schaumburg-Müller har elsket at lege med makeup og hår, siden hun lærte at gå, og særligt i årene som professionel danserinde har hun eksperimenteret og perfektioneret sine teknikker.

I Christianes Beautybog har hun samlet sine uundværlige fifs og tricks, smukt illustreret og præcist forklaret, så alle kan være med.

Find ud af hvilken makeup og hvilket hår, der passer til forskellige lejligheder og outfits, og lær alt om bløde Hollywood-krøller, føntørring, glamourøse hestehaler, foundations, primere, brug af lys og skygge, smokey eyes og bombshell-makeup, eller måske bare hvordan du med de rigtige tricks kommer til at ligne en million, uden synlige spor af makeup.

Bogen her giver dig alt det, du ville ønske din mor havde fortalt dig, men som hun sandsynligvis ikke vidste. Skønhedsnørderi og luksus, kreativ selvforkælelse og skønhed på flasker og i krukker – del med veninder, søstre og mødre, det er hyggeligt at være flere foran spejlet …, christianes beautybog, christiane beautybog anmeldelse, christianes nye beautybog, christianes beautybog tilbud, christianes beautybog 2, christianes beautybog arnold busck, christianes beautybog pris, christianes beautybog bog og ide, køb christianes beautybog

keyboard_arrow_up