Dit sunde liv

Dit sunde liv

By Christiane Schaumburg-Müller & Anne Bech

  • Release Date : 2014-04-16
  • Genre : Health & Fitness
  • FIle Size : 20.33 MB
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Dit sunde liv Anne Bechs & Christianes opskrift på en sund hverdag. Spækket med humor, motivation og opskrifter på sunde måltider fulde af superfoods og næring. 4 kostplaner, der kan få dig klar til festen, gøre maven flad eller udrense din krop. Effektive og nemme FIT-træningsprogrammer med konkrete øvelser, der kan udføres på stuegulvet, og som vil få din krop til at stråle. 

”Min rigtig gode veninde gennem mange år, fitnessekspert Anne Bech, har i den grad hjulpet mig med at grundlægge de sunde rutiner i mit liv og har vist mig vejen til en sundere og stærkere krop. Men det er jo ikke alle, der har en sundhedsekspert på speed-dial! Derfor har vi samlet Annes viden og gode råd, mine egne erfaringer og vores fælles baggrund som dansere og motionselskere, så alle kan få glæde af de fordele, der er ved bedre vaner og en slankere krop.” 
– Christiane, dit sunde liv, dit sunde liv christiane, dit sunde liv bog, dit sunde liv opskrifter, dit sunde liv anmeldelse, dit sunde liv pricerunner, dit sunde liv e bog, dit sunde liv anne bech, din sunde livsstil

keyboard_arrow_up