Styrketræning for kvinder

Styrketræning for kvinder

By Lotte Arndal

  • Release Date : 2015-01-01
  • Genre : Spirituality
  • FIle Size : 48.00 MB
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Styrketræning for kvinder
Det er aldrig for sent at få en yngre krop!
Lotte Arndal giver dig veldokumenteret fakta på, hvorfor bogens øvelser gør dig yngre både i krop og sind. Ikke nok med, at dit hjerte bliver sundere og din hjerne skærpet, når du gennemfører bogens træningsprogrammer i 12 uger. Dine muskler og knogler bliver stærkere, og din hud bliver smukkere, og du vil både se yngre ud og føle dig yngre.
Du får:

" En yngre, trimmet og trænet krop, der antager de former, du drømmer om
" Væsentlig mere energi i hverdagen
" Flottere hud
" En revolutionerende ny kropsbevidsthed
Styrketræning for kvinder har træningsprogrammer på 3 forskellige niveauer:
begynder, let øvede og øvede, så der altid er et træningsprogram, der passer netop til dig - uanset om du er utrænet eller veltrænet. Begynd i dag og få en sundere, yngre og fastere krop!
Om forfatteren:
Lotte Arndal er kostvejleder, personlig træner, cand. merc. og indehaver af et af Københavns mest eksklusive træningscentre - Arndal spa og fitness. Lotte har mere end 20 års erfaring indenfor trænings- og kostvejledning og har coachet en række kendte danskere til at få en optimal krop, når de skulle optræde på tv eller i teatret., styrketræning for kvinder, styrketræning for kvinder bog, styrketræning for kvinder lotte arndal, styrketræning for kvinder arndal, styrketræning for kvinder program, styrketræning for kvinder hjemme, styrketræning for kvinder i form, styrketræning for kvinder maxer, styrketræning for kvinder af lotte arndal, styrketræning for kvinder lotte

keyboard_arrow_up