Tarme med charme

Tarme med charme

By Giulia Enders

  • Release Date : 2015-02-20
  • Genre : Health & Fitness
  • FIle Size : 7.76 MB
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Tarme med charme Vores tarm er et fabelagtigt og ansvarsfuldt væsen fuld af følsomhed og præstationsevne. Den spiller en central rolle for hele vores immunsystem, den fabrikerer energi til kroppen, så vi kan leve, og den indeholder næst efter hjernen det største nervesystem, vi har. 

Tarmen har længe været organernes sorte får, men det ændrer sig nu. Den nyeste forskning viser, at problemer som overvægt, depression og allergi nøje hænger sammen med ubalancer i tarmfloraen. Med andre ord: Hvis vi skal leve længere og bedre og føle os godt tilpas i en sund krop, så skal vi passe på vores tarm! 

I Tarme med charme fortæller Giulia Enders humoristisk og levende om tarmen som det højkomplekse og vidunderlige organ, den er. Tarmen er nøglen til hele vores krop og sind og åbner ad bagvejen til en forståelse for, hvordan vi hver især fungerer bedst. 

Giulia Enders, ung tysk forskningsstjerne, vandt 1. præmien ved Science Slam i Freiburg, Berlin og Karlsruhe med sit foredrag Tarme med charme, der i dag er et YouTubehit. Bogen er et fænomen i Tyskland med over en million solgte eksemplarer., tarme med charme pdf, tarme med charme, tarme med charme bogpriser, tarme med charme anmeldelse, tarme med charme youtube, tarme med charme bog og ide, tarme med charme ebog, tarme med charme tilbud, tarme med charme brugt, tarme med charme saxo

keyboard_arrow_up