Dom döda längs Viskan

Dom döda längs Viskan

By Lars Mild

  • Release Date : 2015-05-18
  • Genre : Hard-Boiled
  • FIle Size : 0.21 MB
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Dom döda längs Viskan En djup klunk, som tömde halva flaskan, senare lutade sig den väldige mannen bakåt i stolen såg sin gäst rakt i ögonen och sa:

- Något att k***a?

Värden ställde sig upp och öppnade kontorsdörren lite på glänt. Han visade med högerhanden ut mot den större lokalen utanför kontoret dom satt i. Därute, i showrummet, vandrade några av stripporna kring dom få gästerna och föreslog privatdanser. Den kostymklädde betraktade scenen som utspelades framför honom men visade ingen reaktion. Han såg tillbaka på sin värd. 

- Är detta ett horhus också? Frågade han, inte med ointresse men med ett kallt studerande tonläge. 

JD, chefen för lokalen och låg boss inom den svenska grenen av ett internationellt motorcykelgäng, högsta befäl över avdelningen inom Borås, irriterade sig på sin gäst. Det gick liksom inte att få grepp om honom.

En kontraktsmördare, en lokal boss för ett internationellt MC-gäng, en polis och de döda längs Viskan… Boråsavdelningen av ett MC-gäng vill rensa i leden och anställer en kontraktsmördare som endast är känd under namnet Daniel Nord. En man som enligt ryktet är lika kompetent som han är kall. JD, den gravt alkoholiserade ledaren för gängets lokalavdelning ogillar inkräktaren från första ögonblicket. Strax dyker det ena liket efter det andra upp i dom annars så lugna samhällena längs Viskan och Patrik Larsson, kriminalpolis, utses som utredningsledare...

Vem har egentligen lämnat liken efter sig? Vad smider JD för egna planer och vem är egentligen Daniel Nord?

Detta är version 2 av ”Dom döda längs Viskan”.

Hej! Lars mild här. Det är jag som har skrivit "Dom döda längs viskan". Om du gillar berättelsen skulle jag bli jätteglad om du "spred ryktet" bland dina vänner och bekanta och, om du har tid, skriv gärna en rad här på iTunes.

keyboard_arrow_up